Reiki en mediamieke readings

Een Reiki-healing en/of een mediamieke reading kan je helpen indien je je herkent in één van volgende situaties:

- emotionele remmingen

- een gedesoriënteerd gevoel

- moeite met keuzes maken

- vragen over moeizame relaties

- psycho-somatische klachten

- het gevoel vast te lopen in herhalende patronen

- rusteloosheid

- verstoorde slaap

- nachtmerries

- gepieker over hetzelfde thema

- de verbinding met je essentie verloren waardoor je vergeten bent wie je bent wat je echt     graag wil?


Reiki is een oude Japanse helingswijze. De healer moet eerst ingewijd zijn om deze zuivere energie te kunnen aanbieden. Bij de inwijding wordt een kanaal geopend tussen de kruin en het hart en tijdens de behandeling stroomt de energie door de handen naar de plaatsen waar blokkades, disharmonie, pijn, verdriet... vastzitten. Tijdens een sessie voelt men doorgaans een diepe rust en ontspanning. Door die helende kracht die werkzaam is, kunnen de blokkades opgeheven worden en daarop kan het lichaam reageren. Zo’n sessie gaat steeds samen met een gesprek voor of na de behandeling. 

Bij een mediamieke reading wordt een verbinding gemaakt met het Hoger Zelf. Er wordt gezegd wat doorgegeven wordt. Schrijven, foto’s lezen, pendelen, numerologie, kaartleggen en verbinding maken met overleden zielen kunnen hier aan bod komen. Informatie kan enkel doorgegeven worden als ze ten goede komt en niemand schade berokkent. Boodschappen van gene zijde worden eventueel genoteerd en meegegeven. Dan geef ik door wat ik weet, zie en voel. Voor ik deze taak opneem, vraag ik begeleiding aan mijn Hogere Zelf opdat alles wat ik zeg of doe in overeenstemming is met het Hoogste Goed van de ziel bij mij en van de eventueel betrokken zielen. Dit mediamieke werk is een discrete, gewetensvolle en gevoelige taak.


Na de healing of reading stuur ik mijn dankbaarheid naar het Universum en naar mijn Hogere Begeleiders. Aan een weg van healing is huiswerk verbonden. Soms zijn het ademhalingstechnieken, oefeningen, en tekst… die meegeven worden om dit toe te passen thuis en zo ook de healing te voelen doorwerken en die verbinding  te openen. Dit helpt om een houding van gecenterd zijn aan te leren in de voortdurende stuwkracht van het leven. Inzet en moed worden beloond door een lichter leven, vertrouwen, meer energie.Als Reiki Master-Teacher kan je ook bij mij terecht voor Reiki opleidingen.


Je kan me contacteren voor een afpraak in mijn praktijk of bij jouw thuis.


Verder kan je me vinden op volgende beurzen (meer info over de beurzen op https://www.bloom.be/spirituele-beurzen):


- 12 juli en 7 augustus (Parkkaffee - Mariakerke)

- 15 September 2024 (Sint-Niklaas)

- 22 September 2024 (Oudenaarde)

- 29 September 2024 (Kortrijk)

- 27 Oktober 2024 (Roeselare)

- 10 en 11 November 2024 (Antwerpen)

- 23 en 24 November 2024 (Gent)

- 8 December 2024 (Veurne)